Repetitieruimtes in Neteland

Wil jij met je band naar hartenlust kunnen oefenen voor het volgende optreden, maar staat je garage al helemaal vol? Heb jij een afgesloten ruimte nodig waar je je metal scream kan perfectioneren, zonder dat geïrriteerde buren aan de deur komen kloppen? Of heb je gewoon een plaats nodig waar je in alle rust samen met je vrienden kan jammen? Wij geven hier een kort overzicht van de beschikbare repetitielokalen in regio Neteland.

Herentals

Het repetitielokaal in ’t Schaliken (Grote Markt 35, 2200 Herentals) is ingericht met een drumstel en een basis zanginstallatie en kan maximum door 25 personen tegelijk gebruikt worden. Het lokaal kan worden gebruikt per dagdeel van 4 uur en een repetitie kan uiterlijk tot 24 uur ‘s avonds duren. De huur voor een repetitie bedraagt € 12,5 (of € 50 voor commerciële organisaties).

Als je interesse hebt om dit repetitielokaal te huren kan je via deze link het aanvraagformulier downloaden.

Vorselaar

In Vorselaar vind je een repetitielokaal, gelegen op de site van de kinder- en jongerencampus in de Cardijnlaan. Het ‘Rockhok’ is er voor actieve muziekbeoefening en voor andere culturele expressievormen die geluidsoverlast kunnen veroorzaken. Er is geen materiaal aanwezig.

Het repetitielokaal kan alle dagen gehuurd worden: op werkdagen vanaf 18u, zaterdag vanaf 9u en zondag vanaf 10u. Er kan ’s avonds gespeeld worden tot uiterlijk 23u. Voor bands uit Neteland bedraagt de huur € 3,5 per uur. Voor bands waarvan geen enkel bandlid inwoner is van Neteland, is dit € 7.

Meer weten of het repetitielokaal huren?

VI.BE

VI.BE is hét steunpunt voor artiesten in de muzieksector, van beginner tot pro. Zij maakten ook een overzicht van ALLE repetitiekoten in Vlaanderen en Brussel. Het is een dynamische kaart die constant blijft aangevuld worden met nieuwe locaties. Als je nood hebt aan een repetitiekot buiten regio Neteland kan je de kaart via deze link raadplegen: https://vi.be/repetitieruimtes

Contact

Grobbendonk

Boudewijnstraat 4
228O Grobbendonk
O14 51 70 07

Olen

Lichtaartseweg 9
225O Olen
O14 27 94 22

Herentals

Markgravenstraat 107
22OO Herentals
O14 28 52 51

Herenthout

Bouwelse Steenweg 8
227O Herenthout
O14 5O 21 21

Vorselaar

Markt 14
229O Vorselaar
O14 5O 71 13