Het bekende VI.BE platform is gecreëerd en wordt beheerd door VI.BE, een non-profit organisatie die opereert vanuit Brussel. VI.BE zet zich in voor iedereen die actief bezig is met muziek – van absolute beginners tot doorwinterde pro’s met internationale ambities – en in alle genres. Van lokaal tot internationaal. Samen met iedereen die een verschil wil maken, verleggen ze muzikale grenzen in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten.

VI.BE versterkt de muziekscene. Met de vinger aan de pols en bakken goesting delen ze kennis en creëren ze kansen voor iedereen die actief bezig is met muziek. Artiesten begeleiden ze bij elke stap van hun traject, hoe bescheiden of groots hun ambities ook zijn. VI.BE biedt spelers uit de sector advies en reikt hen een professionele hand aan. Zo wordt het talent versterkt en boosten ze het muziekklimaat front- en backstage.

VI.BE is ook een bond- en een bandgenoot. Omdat muziek meer is dan de som van de spelers, brengen ze artiesten en sector samen. Muzikanten en managers, maar ook organisatoren en beleidsmakers. Ze smeden banden en zetten projecten op poten die het muziekveld verbinden. Zo bouwen ze samen aan een gezond en sterk muzieknetwerk dat maximale kansen biedt voor talent.

Wil je je carrière als muziekartiest goed van start laten gaan, een zoekertje voor je nieuwe band opstellen via mzkt zkt mzkt of meer te weten te komen over de verschillende projecten van VI.BE? Neem dan snel een kijkje op hun website: vi.be

Contact

Neteland

Augustijnenlaan 3O
22OO Herentals
O14 28 5O 5O

Grobbendonk

Boudewijnstraat 4
228O Grobbendonk
O14 51 1O 2O

Olen

Dorp 1
225O Olen
O14 27 31 11

Herentals

Augustijnenlaan 3O
22OO Herentals
O14 28 5O 5O

Herenthout

Bouwelse Steenweg 8
227O Herenthout
O14 5O 21 21

Vorselaar

Markt 14
229O Vorselaar
O14 5O 11 O1