BREEDBEELD is een organisatie die helpt bij het ondersteunen, informeren, inspireren en verbinden van iedereen in Vlaanderen die in hun vrije tijd bezig zijn met fotografie, film en mediakunst. Of je nu fotografeert, Instagramhits scoort, (kort)films maakt, virtual realitywerelden ontwerpt of polaroidbeelden tevoorschijn wappert: BREEDBEELD staat voor jou klaar!

Om beeldmakers te helpen groeien zorgt BREEDBEELD voor een breed aanbod van inspiratie, informatie, feedback en een community. Ze zorgen ook dat je een plaats hebt om je werk te kunnen voorstellen zoals op en een podium, doek of muur. Je ervaring speelt helemaal geen rol. BREEDBEELD is er voor de absolute beginner, de autodidact, de student, de semiprofessioneel, kortom iedereen met een passie voor visuele media.

Van inspirerende workshops, opleidingen, projecten en activiteiten tot alles over auteursrechten, subsidiekanalen, wedstrijden en open calls. Het online BREEDBEELD magazine en BREEDBEELD tv houden je op de hoogte over actuele ontwikkelingen via artikels, interviews, filmpjes en podcasts.

De BREEDBEELD foto-expo en het BREEDBEELD kortfilmfestival zetten het beste van fotografie en kortfilm in the picture. ‘Opus One’ laat dan weer het beste afstudeerwerk van fotografiestudenten schitteren. Daarnaast kan je ook voor feedbacksessies, trajectbegeleiding en studiedagen bij BREEDBEELD terecht.

Neem zeker ook een kijkje op de BREEDBEELD website voor verdere info, workshops, en nog veel meer: breedbeeld.org

Contact

Neteland

Augustijnenlaan 3O
22OO Herentals
O14 28 5O 5O

Grobbendonk

Boudewijnstraat 4
228O Grobbendonk
O14 51 1O 2O

Olen

Dorp 1
225O Olen
O14 27 31 11

Herentals

Augustijnenlaan 3O
22OO Herentals
O14 28 5O 5O

Herenthout

Bouwelse Steenweg 8
227O Herenthout
O14 5O 21 21

Vorselaar

Markt 14
229O Vorselaar
O14 5O 11 O1