Doe mee aan de Neteland Strava-challenge! 

Van maandag 4 tot en met zondag 31 maart dagen de vijf Neteland-gemeenten elkaar uit in de grote Strava-challenge. Met behulp van de Strava-app, die eenvoudig je loop- en wandelactiviteiten bijhoudt, gaan Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar de sportieve strijd aan. Het doel? De begeerde titel van de sportiefste gemeente van Neteland. 

Elke gemeente zal een eigen Strava-club lanceren, waardoor we in realtime kunnen volgen welke gemeente de meeste kilometers aflegt. De gemeente met de hoogste gemiddelde kilometers per inwoner wint de trofee. 

Maar dat is niet alles! We hebben ook prijzen voor de meest actieve personen per gemeente. Hoe meer kilometers je in Strava registreert, hoe groter de kans op een fantastische beloning en eeuwige roem. 

Sluit je aan bij de Strava-club van jouw gemeente, stuur een verzoek om lid te worden en vanaf 29 februari wordt je uitnodiging geaccepteerd. Vergeet niet je sporthorloge te koppelen aan de Strava-app voor automatische registratie. 

Als je van plan bent om te wandelen, zorg ervoor dat je activiteit is ingesteld op ‘hardlopen’ om het mee te laten tellen in de Strava-club. 

De challenge begint op maandag 4 maart en loopt tot zondag 31 maart. Alleen activiteiten binnen deze periode tellen mee voor jouw gemeente.  Alleen de kilometers die op dat tijdstip zichtbaar zijn, zullen worden meegenomen voor de challenge

Veel succes en bovenal veel plezier met bewegen! 

Contact

Grobbendonk

Boudewijnstraat 4
228O Grobbendonk
O14 51 70 07

Olen

Lichtaartseweg 9
225O Olen
O14 27 94 22

Herentals

Markgravenstraat 107
22OO Herentals
O14 28 52 51

Herenthout

Bouwelse Steenweg 8
227O Herenthout
O14 5O 21 21

Vorselaar

Markt 14
229O Vorselaar
O14 5O 71 13