Buitenspeeldag

In 2022 werden er drie weken na elkaar verschillende buitenspeeldagen georganiseerd in alle gemeenten van Neteland. Door samen te werken en drie keer een buitenspeeldag te organiseren, stimuleren we kinderen om ook plekjes buiten op te zoeken om te ravotten.

Door mee te doen met een buitenspeeldag konden kinderen een bandje krijgen. Wanneer ze drie verschillende bandjes hadden verzameld, konden ze een extra prijs verdienen.

Tijdens de verschillende buitenspeeldagen konden kinderen genieten van springkastelen, ze konden knutselen, bumperballen, een touwenparcours afleggen en nog zoveel meer.

Er kon ook op zoek gegaan worden naar Nette en Lander. Dat zijn de twee buitenspeelhelden van Neteland. Zij zaten verstopt op verschillende plaatsen. Wie Nette en Lander vond, kreeg een sticker op de stickerkaart. Heel wat mensen leverden hun stickerkaart in want hiermee konden ze een leuke prijs winnen. 

Gloednieuwe Neteland-mascottes

Nette en Lander houden, net zoals heel veel kinderen, van buiten spelen. Buiten spelen met vrienden is niet alleen fijn, het is ook gezond voor lichaam en geest. En dat kunnen we met de vijf Neteland-gemeenten enkel aanmoedigen. De komende jaren worden Nette en Lander dan ook de mascottes van verschillende buitenspeelactiviteiten in Neteland. De buitenspeeldagen vormden de eerste halte. Ook nadien zal je hen ongetwijfeld nog vaak tegenkomen.

Contact

Neteland

Augustijnenlaan 3O
22OO Herentals
O14 28 5O 5O

Grobbendonk

Boudewijnstraat 4
228O Grobbendonk
O14 51 1O 2O

Olen

Dorp 1
225O Olen
O14 26 31 11

Herentals

Augustijnenlaan 3O
22OO Herentals
O14 28 5O 5O

Herenthout

Bouwelse Steenweg 8
227O Herenthout
O14 5O 21 21

Vorselaar

Markt 14
229O Vorselaar
O14 5O 11 O1